amager kloakservice

Kloakrensning, kloakspuling og slamsugning

Kontakt os i dag

Kloakservice på Amager

Kloakrensning, kloakspuling og slamsugning

Hvis du står med problemer i kloakken på Amager, så tilbyder Amager Kloakservice effektiv og hurtig service døgnet rundt. Hvad enten det drejer sig om et stoppet afløb, vand i kælderen eller mistanke om rotter i kloakken, så har vi kompetencerne til at udføre opgaven for dig. Vi udfører både professionel kloakrensning, kloakspuling og slamsugning samt meget andet.

 

Kloakrensning for private og erhverv

Vi tilbyder kloakrensning ved hjælp af slamsugning og kloakspuling for både private og erhverv. Uanset opgavens størrelse og karakter sørger vi for en effektiv kloakrensning med det bedst mulige resultat. Om du blot skal have udført både slamsugning og kloakspuling vil afhænge af din kloaks tilstand.

 

Er afløbet eller toilettet stoppet, eller oplever du grim lugt fra afløbet, så kan en kloakrensning være løsningen. Med en højtryksspuler får vi effektivt renset kloakken og afhjulpet de problemer, der måtte være. En kloakrens med kloakspuling er samtidig med til at forebygge skader og tilstopning, og derfor er det en god idé at få foretaget en jævnlig rensning.

Er kloakken så tilstoppet, at en kloakspuling ikke vil kunne trænge igennem, så er slamsugning nødvendig. Med slamsugeren suges alt affald, skidt og slam op, og efterfølgende foretager vi en kloakspuling, så ildelugtende belægninger spules bort. Det kan være en god idé med en afsluttende tv-inspektion i forbindelse med kloakrensningen, så vi kan identificere eventuelle skader eller begyndende skader på kloaknettet, før de bliver større problemer. 


Til kamp mod rotterne

Har du fået uanmeldt besøg af rotter, så kan det være et tegn på brud på kloaknettet. Derfor er det vigtigt hurtigt at kontakte din kloakmester for rottebekæmpelse, før rotterne forårsager alvorlige skader eller videregiver alvorlige sygdomme. Amager Kloakservice tilbyder effektiv rottebekæmpelse, så rotterne ikke bosætter sig i din kloak.

Kontakt os i dag

Kontakt Amager Kloakservice

Sverrigsgade 15, 3. sal., Dør 385

2300 Købnehavn S

Telefon 32 57 50 46

Email jfa@c.dk

Døgnvagt