Kloakrensning og kloakspuling

Kontakt os i dag

Kloakrensning og kloakspuling i Storkøbenhavn

Hos J.F.A Kloakservice tilbyder vi autoriseret kloakrensning for både private og erhverv over hele København. Vi ved nemlig, hvordan et stoppet afløb eller en tilstoppet kloak kan afføde store frustrationer. Det besværliggør de daglige gøremål som madlavning, bad og toiletbesøg, og så kan det lugte rigtigt grimt. Oplever du sådanne problemer, så kan en effektiv kloakspuling med højtryksspuling være den nødvendige løsning, der får kloakken til at fungere optimalt igen.

 

Effektiv kloakspuling

Vi tilbyder effektiv og omhyggelig kloakspuling, der giver gennemgang i kloakrørene igen, så kloakken fungerer som den skal. Uanset om kloakken er tilstoppet af madrester, fedt, hår eller noget fjerde, så kan en kloakspuling med stor sandsynlighed løsne tilstopningen, så vandet igen kan løbe igennem.

 

I forbindelse med en kloakspuling anbefaler vi også en efterfølgende tv-inspektion af kloakken, så vi kan lokalisere om problemet skyldes brud på kloaknettet eller andre skader. Er der begyndende skader på kloakken, kan vi naturligvis hjælpe med at reparere dem, så kloakken bliver som ny igen. Kloakspuling kan på den måde være et led i at forebygge større og vedvarende problemer, der kan ende med at blive meget omkostningsfulde, hvis de ikke fikses i tide.

Autoriseret kloakmester

Som erfaren og autoriseret kloakmester kan J.F.A Kloakservice tilbyde professionelt udført og effektiv kloakrensning med kloakspuling samt efterfølgende tv-inspektion af kloakken. Er kloakken så tilstoppet, at en kloakspuling ikke gør arbejdet, tilbyder vi også slamsugning. Vi kan også stå for effektiv rottebekæmpelse, hvis du mistænker besøg af rotterne i kloakken. Uanset opgaven har vi fokus på at udføre den bedst tænkelige service, mens vi holder prisen nede.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag

Har du problemer med kloakken, så kontakt os i dag, så vi kan finde en løsning. Du er velkommen til både at ringe og skrive.

hCaptcha