Kloakservice i Storkøbenhavn

Slamsugning, kloakspuling og kloakrensning

Kontakt os i dag

Kloakservice i Storkøbenhavn

Når din kloak er tilstoppet, eller afløbet ikke fungerer som det skal, så yder vi hos J.F.A Kloakservice hurtig og effektiv kloakservice. Vi udfører kloakservice for både private og erhverv i Rødovre, Hundige, på Amager og i hele København, og ingen opgaver er for store eller små til os. Vi har stor erfaring og er eksperter i at yde kloakservice, så du kan trygt kontakte os, når der er problemer med kloakken - døgnet rundt.

 

Autoriseret kloakmester med døgnvagt

Vi står klar til at udføre alle former for kloakservice for kunder over hele København, også når det er akut. Nogle gange kan kloakproblemer nemlig udvikle sig til større og omkostningsfulde skader, hvis de ikke bliver tilset og repareret i tide. Derfor står vi klar med kloak-døgnvagt, når problemet skal fikses med det samme.

 

I mere end 40 år har vi udført store og små kloakopgaver, så vi har kompetencerne og erfaringen til at tilbyde professionel og effektiv kloakservice, uanset om det handler om vedligeholdelse eller reparation af kloaksystemer, kloakrens, slamsugning eller rottebekæmpelse.

Slamsugning og kloakspuling i København

 

Vi udfører alle former for slamsugning og kloakspuling, når kloakken eller afløbet er tilstoppet. Med et fokus på at holde prisen nede og tilbyde grundig kloakservice går vi efter at blive din faste samarbejdspartner. Med en fast kloakmester med optimalt kendskab til dine installationer kan du opnå optimal kvalitet og pris, samtidig med at du er sikret en kloakmester, du kan stole på.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag

Har du problemer med kloakken, så kontakt os i dag, så vi kan finde en løsning. Du er velkommen til både at ringe og skrive.

hCaptcha