Slamsugning i Storkøbenhavn

Kontakt os i dag

Slamsugning i Storkøbenhavn

Er kloakken stoppet til? Så står J.F.A Kloakservice klar til at udføre effektiv og omhyggelig slamsugning for private og erhverv over hele Storkøbenhavn. Om det drejer sig om rør, tanke eller brønde er underordnet, for vi har kompetencerne til at udføre både de store og små slamsugningsopgaver.

 

Specialister i slamsugning

På baggrund af mere end 40 års erfaring med kloakservice er der ikke den slamsugningsopgave, vi ikke kan klare. Uanset opgavens omfang og karakter tilbyder vi effektiv og professionel slamsugning, så din kloak igen fungerer optimalt og som ny. Efter en slamsugning tilbyder vi også kloakspuling og tv-inspektion, så vi sikrer os, at kloakken ikke har skader, der kan blive vedvarende og meget omkostningsfulde problemer, hvis de ikke bliver udbedret.

 

Akut slamsugning

Hvis du har akut brug for slamsugning, så står vores døgnvagt klar til at yde effektiv service. Vi tilbyder akut døgnservice mod tilstoppede eller oversvømmede kloakker i hele Storkøbenhavn, og vi ser det som vores opgave at udføre en professionel kloakservice, så din kloak igen fungerer uden oversvømmelser og dårligt lugt.

Kontakt os i dag

Har du problemer med kloakken, så kontakt os i dag, så vi kan finde en løsning. Du er velkommen til både at ringe og skrive.

hCaptcha