Hundige kloakservice

Kloakrensning, kloakspuling og slamsugning

Kontakt os i dag

Kloakservice i Hundige

Kloakrensning, kloakspuling og slamsugning

Hundige Kloakservice påtager sig alt kloakarbejde vedrørende kloakrenovering, rensning af kloakker og TV-inspektion. Som autoriseret kloakmester udfører vi alt vores arbejde professionelt og fagligt korrekt, uanset opgavens karakter og omfang. Vi tilbyder alt fra slamsugning og kloakspuling til rottebekæmpelse og døgnvagt for både private og erhverv.

 

Oplever du grim lugt fra kloakken, er afløbet tilstoppet, eller har du mistanke om uanmeldt besøg af rotter i kloakken, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

 

Rotter i kloakken

Har du mistanke om rotter i kloakken, er det meget vigtigt, at du hurtigt får kontakt til din lokale kloakmester, så rottebekæmpelsen kan sættes i gang. På den måde kan du sikre dig, at de ikke forårsager større skader på kloaknettet og dit hus. Hundige Kloakservice står klar til at yde rottebekæmpelse, så skadedyrene ikke længere har lyst til at bo i dine kloakker.

Slamsugning og kloakspuling i Hundige

Hvis du har en kloak eller en brønd, der er helt tilstoppet, så rykker Hundige Kloakservice hurtigt ud for at afhjælpe problemet. Om din tilstoppede kloak eller brønd kræver en slamsugning eller kloakspuling vil afhænge af, om det er i afløbet eller kloakrøret, tilstopningen er. Vi er eksperter og kan med vores store erfaring naturligvis vurdere, hvilken metode der skal til.

 

Kloakservice døgnet rundt i Hundige

Oplever du eller din virksomhed problemer med kloakken, så kommer vi gerne ud og inspicerer kloakken og afhjælper problemerne med slamsugning og kloakspuling. Kontakt os, når du vil sikre dig hurtig udrykning og professionel kloakservice.

Kontakt os i dag

Kontakt Hundige Kloakservice

Rørgangen 4

2690 Karlslunde

Telefon 36 41 50 46 

Email jfa@c.dk

Døgnvagt