Rødovre kloakservice

Kloakrensning, kloakspuling og slamsugning

Kontakt os i dag

Kloakservice i Rødovre

Kloakrensning, kloakspuling og slamsugning

Med mere end 40 års erfaring i branchen kan Rødovre Kloakservice tilbyde effektiv kloakservice døgnet rundt. Hvad enten det drejer sig om kloakrensning, slamsugning, rottebekæmpelse eller tv-inspektion, så kan vi varetage opgaven.

 

Kloakservice for private og erhverv

Selvom en kloak er hårdfør og designet til at være selvrensende, opstår der af og til problemer. Det kan typisk være rotter i kloakken, tilstopning af kloak og afløb, brud og skader på kloakrørene og oversvømmelser i kælderen. Når du oplever sådanne problemer med kloakken, så er det nødvendigt at få udført professionel kloakservice. Rødovre Kloakservice står klar til at rykke ud med det samme, så problemerne ikke vokser sig store og dyre.

Kloakspuling eller slamsugning

Hvis dit afløb er tilstoppet, eller der kommer en skarp lugt derfra, så er en kloakrensning nødvendigt. Med en kloakrensning ved hjælp af slamsugning og kloakspuling får du renset din kloak for slam, skidt og fedt, og det er derfor en god måde at vedligeholde og undgå fremtidige tilstopninger. Slamsugningen bruges, når kloakken er helt tilstoppet, idet den suger alt skidt, snavs og affald op, mens kloakspulingen er effektiv til at bortspule belægninger og skidt på kloakrørene, som ikke bliver fjernet ved slamsugningen.

 

Rottebekæmpelse i Rødovre

Har du fået uønsket besøg af rotter, så er det vigtigt hurtigt at sætte ind med rottebekæmpelse. Fordi rottebesøg ofte er et tegn på brud på kloakken, er det en god idé hurtigt at kontakte din kloakmester, før rotterne formerer sig og skaber store skader. Hos Rødovre Kloakservice har vi stor erfaring med effektiv rottebekæmpelse, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har mistanke om rottebesøg i kloakken.

Kontakt os i dag

Kontakt Rødovre Kloakservice

Tårnvej 303

2610 Rødovre

Telefon 36 41 50 46 

Email jfa@c.dk

Døgnvagt